Placeholder

BN’ers die deuren van horecagelegenheid moesten sluiten

Douwe Bob zijn café The Fool Bar heeft het niet gered. De zanger heeft de tent moeten sluiten. Douwe is niet de eerste BN'er met een mislukte horecagelegenheid. Ook deze sterren is het niet geluk om een succesvol restaurant of café op te zetten.

René Froger

René dacht zijn imperium succesvol uit te kunnen breiden en opende restaurant Brink 10 in Laren. Het moest 'the place to be' worden in het Gooi. De zanger gaf alles om het restaurant groot te laten worden, maar helaas. Een van de financiers trok zich in 2005 terug en René moest de tent sluiten. 

Johnny de Mol

Johnny had een toplocatie voor zijn restaurant. Tegenover het Holland Casino van Amsterdam opende hij in 2004 de deuren van The Mansion, het restaurant dat hij samen met beste vriend Tony van de Berkt op had gezet. 's Avonds veranderde het restaurant in een nachtclub. Er was echter weinig animo en daarom trok Johnny zich terug. In 2009 ging de tent failliet. 

Lee Towers

In de jaren 80 kon Lee Towers zijn geluk niet op toen hij de deuren mocht openen van zijn eigen restaurant/nachtclub Lee Towers Palace op de boulevard van Scheveningen. Helaas bleven zijn fans weg uit de horecagelegenheid en moest Lee na twee jaar bekennen dat het restaurant een groot fiasco was. 

Frank Masmeijer

Na zijn televisiecarrière vestigde Frank Masmeijer zich in België. In 1997 opende hij in het Wijnegem Shopping Center een Grand Café en in 2003 een in het Waasland Shopping Center in Sint-Niklaas. Later dat jaar volgde ook een zaak in Ninove. Deze horecagelegenheden werden door collega's overgenomen en op 23 november 2012 opende Frank Bastille in Sint-Niklaas. Hier ging het niet zo goed mee en na minder dan een jaar moest de voormalig presentator de handdoek in de ring gooien.