Nicolette Kluijver

De eerste naam is bekend: deze BN’er doet mee aan Expeditie Robinson

Stefano Keizers doet mee aan het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. De eerste kandidaat werd maandagavond bekendgemaakt in RTL Boulevard.

“Ik kan in elk geval verklappen dat ik nog steeds leef, en dat vind ik al een hele prestatie”, vertelt Keizers aan RTL Boulevard over zijn deelname. In eerste instantie leek het er niet op dat de 33-jarige Gover Meit, zoals de cabaretier echt heet, ooit mee zou doen aan het programma. In een recente aflevering van zijn podcast Soy & Stefano, De Potcast zei hij dat hij “nog liever doodgaat” dan dat hij aan “zo’n plat programma mee zou doen”. De opnames van het programma waren op de dag dat de podcast werd gepubliceerd, 15 juni, hoogstwaarschijnlijk al afgerond

De Slimste Mens

Stefano Keizers werd bekend bij het grote publiek door zijn deelname aan de tv-quiz De Slimste Mens. Ook deed hij mee aan de programma’s Max’ Geheugentrainer, Maestro en Het Perfecte Plaatje. Met zijn eigen voorstellingen Erg Heel en Sorry Baby stond hij in de Nederlandse theaters.

Kroatië

Eind juli werd bekend dat Expeditie Robinson komend seizoen twee keer in plaats van een keer per week op televisie is. De nieuwe reeks is vanwege de coronapandemie dichter bij huis opgenomen: in Kroatië. Het programma, waarin een groep mensen moet overleven op een onbewoond eiland, is al sinds 2000 in Nederland op televisie en wordt gepresenteerd door Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels. Gorgels nam de presentatie in 2019 over van Dennis Weening.