×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

BLØF-zanger maalt niet om vernietigende review restaurant

BLØF-zanger maalt niet om vernietigende review restaurant
13.04.2019 -

Paskal Jakobsen lijkt er niet zo mee te zitten dat zijn restaurant Hart & Ziel vrijdag werd neergesabeld in de Volkskrant. 'Ik heb besloten dat ik niet ga reageren,' laat de BLØF-zanger in reactie op de slechte recensie weten.


‘De ervaring leert dat dat het er allemaal niet beter op maakt,’ stelt de zanger/horecaondernemer in een verklaring. ‘Laat de sentimenten maar hun eigen leven leiden. Maar ik voel me gesterkt.’

Het vorig jaar geopende streetfood-restaurant in Middelburg werd in de review met de grond gelijk gemaakt. Als een restaurant niet loopt, blijven ingrediënten langer liggen waardoor de kwaliteit achteruitgaat en er nog minder mensen ­komen – dat is een vloek, letterlijk de dood in de pot,’ schreef Hiske Versprille over de zaak die Paskal opende met sterrenchef Edwin Vinke.

‘Het ziet eruit alsof de kat van Edwin Vinke zijn ontbijt te snel heeft weggeschrokt en Vinke het ongelukje vervolgens even in een papieren zak heeft weggemaakt. Ik heb nog nooit een gerecht voorgezet gekregen dat er zó uitzag alsof het al eens eerder was gegeten,’ vond Hiske van een van de gerechten. Ook gebruikt ze woorden als ‘afschuwelijk’, ‘onfris’ en ‘muf’.

De recensie wordt afgesloten met een knipoog naar de BLØF-hit Zoutelande. ‘Ik ben blij dat ik hier ben. En niet meer daar.’