Bloemenzee voor Robin Williams

De ster van de overleden komiek Robin Williams op Hollywood Boulevard is twee dagen na zijn plotselinge dood veranderd in een bedevaartsoord voor zijn fans.

Het eerbetoon aan de acteur, dat in 1990 werd onthuld in de beroemdste straat van Hollywood, is overladen met bloemen, beertjes en foto's van Williams in zijn bekendste rollen, zoals Mrs. Doubtfire en de Geest uit de animatiefilm Aladdin. Ook hebben bewonderaars van het overleden icoon veel briefjes met persoonlijke boodschappen achtergelaten. "Je zult voor altijd worden gemist", is een veel voorkomende tekst op talloze stukken papier en karton. Er komen doorlopend rouwende fans samen bij de ster.

Williams overleed twee dagen geleden door zelfmoord te plegen. De 63-jarige komiek leed al langer aan depressies en kampte met een drank- en drugsverslaving. De hele filmwereld heeft geschokt gereageerd op de dood van de geliefde acteur. Ook president Obama sprak zijn medeleven uit aan de familie en vrienden van Williams en sprak van het verlies van een icoon.