×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Biografie Gordon toe aan tweede druk

1.03.2018 -

Omstreden of niet: Nederland smult van de onthullingen van Gordon. De eerste druk van zijn biografie is uitverkocht, bevestigt uitgever Lebowski. Dat wil zeggen dat de eerste oplage in haar geheel door boekhandels is afgenomen.


'Mijn god! Zojuist telefoon van de uitgever dat de eerste druk is uitverkocht', jubelt Gordon op Instagram. '40.000 exemplaren op een dag'. Gordon, Biografie Van Een Entertainer van Marcel Langedijk verscheen vandaag.

Het boek maakt veel los in (bekend) Nederland. Zo namen onder anderen Gerard Joling en John Ewbank afstand van Gordons verhalen. 'De strontkar rijdt weer vol over me heen maar ik had er op gerekend', aldus Goor op Instagram. 'Alle pijn heb ik achter me gelaten. De tweede druk is in productie'.

Wanneer de tweede druk beschikbaar is, is volgens Lebowski nog niet bekend. Belangstellenden hoeven in ieder geval niet naast een exemplaar te grijpen, er liggen volgens een woordvoerder van de uitgever nog voldoende boeken in de winkel. Voordat die op zijn, is de tweede druk er.