×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Binnenkijken bij: het nieuwe huis van de familie Meiland!

Binnenkijken bij: het nieuwe huis van de familie Meiland!
6.02.2020 -

Eerder deze week liet de familie Meiland weten dat ze Frankrijk vaarwel gaan zeggen en terug verhuizen naar Nederland. Inmiddels is duidelijk dat de Meilandjes op het platteland bij Hengelo gaan wonen.


De familie Meiland gaat verhuizen naar een woonboerderij met een vrijstaande dubbele garage, een luxe gastenverblijf met zuidgerichte veranda en zelfs een paardenstal. De boerderij is omgeven door veel bosgebied en van alle luxe voorzien: denk aan een sauna en maar liefst drie badkamers. Wanneer de Meilandjes naar Hengelo komen? ‘Wij vertrekken hier pas na het seizoen’, laat Erica weten. Maar taferelen zoals op het wijngoed in Frankrijk, zullen zich in het nieuwe stulpje van de familie niet gaan afspelen. ‘Nee, we gaan daar geen gasten ontvangen, dit is een privéwoning.’

Ook interessant:

Najib Amhali onthult: ‘Ook ik ging vreemd’

De tegenslagen van Esmée van Kampen: ‘Ik kan nooit kinderen krijgen’

Erica Meiland verzekert gasten: ‘We draaien het hele seizoen 2020 nog’