×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Billy Joel op zijn 68e weer vader

24.10.2017 -

Billy Joel is opnieuw vader geworden. Zijn vrouw Alexis is zondag bevallen van een dochter, zo bevestigt de zanger aan People. De jongste telg van Joel heet Remy Anne.


'Moeder en dochter maken het goed', laat een woordvoerder van de Uptown Girl-zanger weten. 'Iedereen is dolblij', vervolgt de zegsman.

Joel kreeg het kindje met zijn vierde vrouw, de 35-jarige ruiter Alexis Roderick, met wie hij in 2015 trouwde. Het tweetal heeft al een 2-jarig dochtertje, Della Rose.

De zanger heeft met zijn ex-vrouw Christie Brinkley ook nog een oudere dochter, de 31-jarige Alexa Ray Joel. Zij was samen met Joel aanwezig bij de bevalling van haar jongste zusje.