×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Bill Cosby bang om vergiftigd te worden’

29.05.2017 -

Bill Cosby is zo bang om vergiftigd te worden, dat hij tijdens de voorbereidingen op zijn rechtszaak alleen van huis meegenomen eten en drinken nuttigt.


De gevallen komiek zou ook niet in hotels willen verblijven. Hij is niet alleen bang dat iemand daar iets in zijn drank of voedsel stopt, maar vreest ook dat zijn hotelkamer wordt afgeluisterd, meldt een bron van The New York Post. Tijdens de selectie van de juryleden in zijn zaak vloog de 79-jarige daarom vorige week elke dag van zijn huis even buiten Philadelphia naar Pittsburgh, bijna 500 kilometer verderop.

De acteur zou inmiddels blind zijn en zich daardoor nog kwetsbaarder voelen. Tijdens de juryselectie weigerde hij zelfs het water uit de kraan van de rechtbank te drinken.

Cosby staat binnenkort in de rechtbank tegenover Andrea Constand, die hem ervan beschuldigt haar gedrogeerd en seksueel misbruikt te hebben. Ze is één van de inmiddels bijna zestig vrouwen die de komiek van soortgelijke daden beticht. De rechtszaak start op 5 juni.