Bijzonder kerstcadeau voor Ed Nijpels?

Het sterrenfeestje van Princess-man Aad Ouborg vorige week was voor voormalig VVD-politicus Ed Nijpels een extra grote feestavond. Hij heeft een zwaar jaar achter de rug, omdat zijn lieftallige echtgenote Elsbeth een baan aanvaarde bij een Nederlands bedrijf, dat zich in Maleisië heeft gevestigd. Maar de kans bestaat dat ze in januari definitief terugkeert naar Nederland.

“Ja, inderdaad: eindelijk is ze weer bij me en ik ben er heel gelukkigmee,” vertelt Ed stralend aan Weekend. “Het klopt inderdaad dat hetlaatste jaar niet altijd even makkelijk is geweest. Ik heb me ergeenzaam gevoeld, dat mag je best weten. Ik red me op zich prima alleenhoor. In het huishouden sta ik mijn mannetje wel en koken lukt ook heelaardig. Daarbij ben ik de afgelopen tijd heel veel bij mensen thuisuitgenodigd om te komen eten, waar ik gretig gebruik van heb gemaakt.Maar ja, ook dan mis je weer je partner naast je.”

Maar als alles loopt zoals de voormalig politicus en zijn Elsbethhopen, zouden de twee wel eens getrakteerd kunnen gaan worden op eenzeer bijzonder kerstgeschenk, zo stelt Ed . “Deze week krijgen we tehoren van de werkgever van mijn vrouw of ze in januari al terug naarNederland mag. Zeker is het allemaal nog allerminst, maar het zou welfantastisch zijn!”