×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bijzonder cadeauverzoek Harry en Meghan

9.04.2018 -

Prins Harry en Meghan Markle willen geen cadeaus voor hun huwelijk op 19 mei. Het stel krijgt liever iets anders op hun heugelijke dag.


Zo wil het stel liever dat de gasten een donatie geven aan een goed doel, laat Kensington Palace weten. Zo hebben zoveel mogelijk mensen baat bij het huwelijk.

Het paar heeft zeven organisaties geselecteerd die het zou willen ondersteunen. Het zijn goede doelen die zich inzetten op terreinen die het aanstaande echtpaar een warm hart toedragen, waaronder sport, klimaat, daklozen en HIV. Veel ervan zijn kleine liefdadigheidsinstellingen en Harry en Meghan zijn blij dat ze hun werk op deze manier onder de aandacht van het grote publiek kunnen brengen.

De gekozen projecten zijn: CHIVA (Children's HIV Association), Crisis, Myna Mahila Foundation, Scotty's Little Soldiers, StreetGames, Surfers Against Sewage en The Wilderness Foundation UK.

Prins Harry en zijn Meghan treden 19 mei in het huwelijksbootje. Wil jij ten tijde van het huwelijk in London zijn? Check dan onze Facebook- en Instagrampagina!