Bij Leontine Borsato zit de schrik er goed in

Marco Borsato is weer veilig thuis, maar dat zorgt er niet voor dat zijn vrouw Leontine nu weer helemaal gerust is. De schrik zit er bij haar goed in.

“Je hele leven gaat veranderen," aldus Leontine. Marco was met vrienden onderweg naar Rotterdam om op te treden bij Vrienden Van Amstel Live, toen hij zich ineens niet zo lekker voelde.

Leontine vertelt aan RTL Boulevard: “Hij zag troebel en bij het uitstappen verloor hij ook zijn evenwicht. Dat heeft hij nog nooit gehad. Dus zei hij: Jongens, ik ga toch maar even naar de Eerste Hulp. Daar is gelukkig heel adequaat gereageerd en daar zijn we heel blij mee, want dat is nu de reden dat het zo goed is afgelopen."

Volgens Leontine waren Marco’s ogen het probleem. “Hij zag troebel. Er zit een stuk in de hersenen die dat regelt. En dat is dus de plek waar de TIA zat."

Leontine beseft zich heel goed dat haar man heel veel geluk heeft gehad. "Het doet je natuurlijk realiseren hoe kwetsbaar we allemaal zijn. En hoe goed dit godzijdank is afgelopen. Het had ook anders kunnen aflopen. Daar zijn we heel dankbaar voor."

Voorlopig moet Marco het nog rustig aan doen. Leontine zal hem daar absoluut een handje bij helpen. "Ik denk wel dat ik een beetje streng voor hem moet zijn. Marco is nu eenmaal niet iemand die graag stil zit," legt ze uit.

Het doet haar goed dat iedereen zo met haar man meeleeft. “De bel gaat continu en het huis staat vol met prachtige bloemen. Het is echt ongelooflijk.”