Biebers vriendin trekt verhaal terug

Het nieuwe liefje van Justin Bieber, Chantel Jeffries, ziet het niet langer zitten om haar belevenissen met de zanger met de rest van de wereld te delen. Eerder zou Jeffries nog grof geld hebben gevraagd voor haar verhaal, maar dat aanbod zou ze nu terug hebben getrokken, weet New York Post.

Een insider verklapt dat geen van de media die Chantel had benaderd haar wilden betalen. Daarom heeft ze haar aanbod ineens teruggetrokken. Een andere reden zou volgens de krant een romantisch uitje met Bieber in Panama zijn. De woordvoerders van zowel Bieber als Jeffries wilden niet reageren op deze geruchten.

Jeffries bracht de nacht met Bieber door voordat hij werd gearresteerd voor straatracen en rijden onder invloed. "Ze schakelde een advocaat in en onderhandelde zo met verschillende bladen en grote tv-programma's", vertelt een bron. Naast het bedrag van 20.000 dollar (bijna 15.000 euro) zou Jeffries ook nog een andere voorwaarde hebben gesteld. "Ze wilde een garantie dat haar modellencarrière werd genoemd."