Bieber spuugt man in het gezicht

Justin Bieber heeft afgelopen weekend weer een man in zijn gezicht gespuugd. Dat vertelt de man tijdens een uitzending van het radioprogramma Dave and Jimmy Radioshow op de zender WNCI. "Ja, hij spuugde recht in mijn gezicht. Het was in de vip-ruimte van een club in Columbus."

Twee van de bodyguards van de zanger zouden naar de man toe zijn gekomen, omdat ze dachten dat hij foto's van Justin maakte. Maar dat deed hij naar eigen zeggen helemaal niet. "Ze pakten mijn telefoon om te zien of ik het gedaan had, maar er stonden geen foto's van hem op." Op de een of andere manier kreeg de 19-jarige ster lucht van het incident. "Toen hij langs me liep, zei hij wat onaardige dingen en vervolgens spuugde hij in mijn gezicht. Hij zei dingen over mijn moeder, vader en mij."

De man was zo overdonderd dat hij niet kon reageren. "Ik was zo verbaasd." Toch heeft hij wel een idee waarom de zanger dit deed. Volgens hem vond Justin het geen leuk idee dat er misschien foto's van hem zouden zijn gemaakt in een club waar hij eigenlijk nog te jong voor is.

Bieber werd eerder ook al door een buurman beschuldigd van het spugen in zijn gezicht. Dat ontkende de zanger later.