Bieber liet vrienden contract tekenen

Justin Bieber heeft de vrienden die vrijdag bij hem langskwamen voor een feestje dat hij gaf, van te voren gevraagd om een contract te tekenen. Daarin stond dat de feestgangers niks naar buiten mochten brengen over het feestje en als ze dit wel zouden doen dan krijgen ze een rekening van 3 miljoen dollar.

TMZ heeft het contract in handen. Daarin staat dat zij niet mogen twitteren, sms'en, bellen, facebooken en schrijven over wat er allemaal op het feestje gebeurde. Ook de mensen die op het feestje aan het werk waren, moesten het geheimhoudingscontract tekenen. Justin liet zijn vrienden eerder ook al eens een contract tekenen voor een feestje, hij vroeg toen 5 miljoen dollar voor het overschrijden van de voorwaarden.

Het feestje zorgde voor aardig wat geluidsoverlast. De buren van de zanger belden de politie en die stonden tot drie keer toe bij Justin voor de deur. Hij kreeg eerst twee waarschuwingen, maar bij het derde bezoekje werd er ingegrepen. Welke maatregel de politie heeft genomen, is niet bekend.