Bibi Breijman

Bibi Breijman vertelt emotioneel over moeilijke periode

Bibi Breijman is donderdag voor het eerst openhartig sinds het nieuws naar buiten kwam dat haar vriend Waylon was vreemdgegaan. In een emotionele vlog vertelt Breijman onder andere dat ze na haar bevalling even geen borstvoeding kon geven omdat ze zo boos was op de zanger. “Ik was zo verdrietig en boos en teleurgesteld en gebroken en in shock.”

Toen Breijman net hoorde dat Waylon tijdens haar zwangerschap was vreemdgegaan voelde ze “shock”. Ze had een “heftige bevalling gehad” en maakte veel “gebroken nachten” mee en “toen kwam dit”, vertelt de vlogster. “Vervolgens pleur je iemand het huis uit en dat lost geen vragen op of je verdriet.” Ook kwam er veel negativiteit bij kijken van buitenaf, vertelt de vlogster. “Dat vond ik misschien het moeilijkst, de meningen en de haat.”

Er werd veel voor haar gesproken, stelt Breijman, door zowel de media als Waylon. Daar was ze “fucking boos om”. Maar, vervolgt ze, “met woede kwam ik ook niet verder”. Ze besloot “alles uit te zetten” omdat de berichtgeving haar pijn deed. Ook durfde ze niet meer naar buiten, bang dat iemand een foto zou maken en door zou sturen naar een juicekanaal.

Ook over Waylon werd negatief geschreven, wat “dubbel” voor haar voelde. “Je wil ook beschermen wat je hebt”. Die haat bracht hen wel dichter naar elkaar, vertelt Breijman, hoewel ze ook “erg boos” op hem is. “Ik heb voor deze man gekozen als de vader van mijn kinderen en daar sta ik nog steeds heel erg achter.”

Instagram

Ook op Instagram deelt Bibi een bericht waarin ze schrijft deze periode achter zich te laten en dat ze nu alleen maar vooruit kijkt. “Iedereen heeft zijn plasje kunnen doen en zijn gal kunnen druppelen over mijn verdriet, maar uiteindelijk blijft dit ook vooral mijn leven en blijven het vooral mijn keuzes.”

“Er is geen ruimte meer voor haat enkel nog voor knuffels”, schrijft de zangeres en influencer bij een foto met haar in mei geboren kindje Chester. Ze vertelt dat het een “liefdevolle en leerzame kraamtijd” is geweest. “Daar waar mannen door hun hormonen soms niet verder komen dan poezen, veranderen vrouwen in leeuwinnen!”

Willem Bijkerk, zoals Waylon eigenlijk heet, bevestigde vlak na de geboorte van Chester in een inmiddels verwijderd bericht dat hij tijdens haar zwangerschap is vreemdgegaan. De zanger, met wie Breijman twee kinderen heeft, zei eerder tegen RTL Boulevard dat ze hun problemen “samen oplossen”.