×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Beyoncé is zwanger van een tweeling

1.02.2017 -

Na weken van speculaties is het eindelijk bevestigd! Wereldster Beyoncé is weer zwanger. De zangeres is in verwachting van een tweeling.


Dat maakte de 35-jarige Beyoncé bekend op Instagram. 'We willen graag onze liefde en blijheid delen. We zijn twee keer gezegend. We zijn ongelooflijk dankbaar dat onze familie zal gaan groeien met twee kindjes en we danken jullie voor jullie gelukswensen', schrijft ze bij een kiekje waar ze zwanger op te zien is. 

Beyoncé is getrouwd met rapper Jay Z. Samen hebben ze al een dochtertje, Blue Ivy. Zij is inmiddels 5 jaar. 

Met het uitkomen van het nieuwe album van Beyoncé, Lemonade, leek het huwelijk van haar en Jay, die eigenlijk Shawn Carter heet, niet zo goed te lopen. In haar muziek maakte ze min of meer bekend dat haar 47-jarige man vreemd was gegaan. Gelukkig zijn ze nog steeds bij elkaar en verwachten nu meer kindjes.