×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Beveiliging in ziekenhuis Demi Lovato

25.07.2018 -

Bij het Cedars-Sinai ziekenhuis in Los Angeles waar Demi Lovato is opgenomen na een mogelijke overdosis staan beveiligers om eventuele fans, pers en andere onbevoegden op afstand te houden.


'Er staan twee beveiligers buiten bij haar kamer', zegt een bron tegen Us Weekly. 'Ze hebben de opdracht gekregen om alleen mensen toe te laten die Demi's moeder heeft goedgekeurd. De hele afdeling is eigenlijk niet toegankelijk en de kamers naast haar blijven leeg.'

De 25-jarige Demi werd dinsdag met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Volgens haar familie is de zangeres wakker en zijn familieleden bij haar. Een woordvoerder waarschuwde in een statement ook dat 'sommige informatie' die in de media wordt verspreid niet juist is. Om welke informatie het gaat, is niet duidelijk. De familie vraagt om privacy voor Demi.