×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Besloten herdenkingsdienst voor Carrie Fisher en Debbie Reynolds

4.01.2017 -

De familie van Carrie Fisher en haar moeder Debbie Reynolds houdt donderdag een besloten herdenkingsceremonie voor de twee actrices. Dat meldt People. Debbie en Carrie worden vrijdag begraven.


De herdenking is volgens de site 'ultra-privé'. De familie heeft eerder aangegeven op een later tijdstip een ceremonie te houden waar ook fans afscheid kunnen nemen van de twee Hollywoodsterren, maar daarover zijn nog geen verdere mededelingen gedaan.

Carrie en Debbie krijgen hun laatste rustplaats op begraafplaats Forest Lawn even buiten Los Angeles, waar ze volgens broer en zoon Todd Fisher 'onder vrienden' zullen zijn, zo vertelde hij eerder deze week. Hij doelde daarmee onder andere op Bette Davis en zijn moeders goede vriend Liberace.

Forest Lawn ligt vlakbij filmstudio Warner Bros, waar Debbie als tiener haar eerste filmcontract tekende. Het is de begraafplaats van veel sterren, onder wie Walt Disney, Humphrey Bogart en Michael Jackson.