Ladies Of Soul In Ziggo Dome

Berget Lewis ziek van annuleren Ladies of Soul-concerten: ‘Ik vind het zo erg’ 

Berget Lewis is “er ziek van” dat de shows van Ladies of Soul niet doorgaan, vertelt de zangeres aan RTL Boulevard. De muziekformatie, waar naast Lewis ook Glennis Grace, Edsilia Rombley en Candy Dulfer deel van uitmaken, kondigde begin deze maand aan dat de concerten van september in de Ziggo Dome zijn geannuleerd.

“De stemming thuis is wel in mineur natuurlijk”, vertelt Berget aan het programma. “Het doet me zoveel pijn in het hart. Ik vind het zo erg.” De zangeres vervolgt: “Volgend jaar beter”, maar merkt dan op dat er eigenlijk “te veel gebeurd” is. “We moeten even pas op de plaats maken en gewoon weer even kijken hoe we het gaan doen in de toekomst.”

De groep nam de beslissing vanwege “de negatieve publiciteit rondom het geweldincident waarbij Glennis Grace betrokken is geraakt“, zo lieten de zangeressen weten op Instagram. Glennis raakte in februari betrokken bij een vechtpartij in een supermarkt.

Weinig contact met Glennis

Berget heeft nog maar weinig contact met Glennis, stelt ze. “Ik hoop dat mensen ook gewoon onze kant van het verhaal willen inzien, dat het voor ons echt niet makkelijk is geweest.”