Ben Saunders woedend over geruchten

Ben Saunders ontkent dat hij is vreemdgegaan met Britt Dekker. Britt zei woensdag in de Coen & Sander Show op Radio 3FM dat ze had gezoend met Ben. Dit zou geweest zijn in de tijd dat de zanger met Yvonne Coldeweijer oftewel Keet! een relatie had.

"Nee ik ben niet vreemd gegaan met Britt terwijl ik met Yvonne was! Heel heel vervelend dat ik mij hiermee moet bezighouden!", raast hij op Twitter. "Mensen zouden eerst mij moeten bellen voor bevestiging!! En bedankt", zegt hij in zijn volgende tweet.
Volgens Britt hadden Ben en zij gezoend na de finale van Sterren Dansen op het IJs. Radio-dj's Coen en Sander maakten hieruit op dat Ben toen nog samen was met Yvonne. "Ja, dat was best wel schokkend… Het gebeurde ook gewoon. Het was niet de bedoeling om dit te zeggen!", aldus Britt in het telefonische interview.
Ze gelooft niet dat zij de reden is van de breuk tussen Ben en Yvonne, omdat ze denkt dat zij niet de enige was met wie Ben iets heeft uitgespookt. "En Keet is veel knapper dan ik, dus dat zal zeker niet de reden zijn."