×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ben Affleck weer in afkickkliniek

Ben Affleck weer in afkickkliniek
12.11.2018 -

Op eigen initiatief heeft Ben Affleck besloten opnieuw een periode door te brengen in de afkickkliniek waar hij tot vorige maand al 40 dagen succesvol doorbracht.


'Hij zou de kliniek eigenlijk verlaten en een patient 'op afstand' worden, dus onder controle maar wel gewoon thuis. Hij heeft zich echter bedacht en is weer terug. Ben zal de nachten doorbrengen in de faciliteit, omdat zijn probleem niet eventjes in een maand te bestrijden is. Hij zet zijn schouders eronder en is bereid diep te gaan voor zijn herstel. Voor nu zijn zijn kinderen en zijn werk zijn motivatie om er weer volledig bovenop te komen,' meldt een bron aan Perez Hilton.

Eerder deze week scheidde Affleck officieel van Jennifer Garner, nadat de twee al een paar jaar gescheiden van elkaar leefden. Het voormalige koppel heeft nog steeds een goede verstandhouding en deelt de voogdij van hun drie kinderen Violet, Seraphina en Samuel.