×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Ben Affleck en vriendin opnieuw uit elkaar’

‘Ben Affleck en vriendin opnieuw uit elkaar’
12.04.2019 -

Ben Affleck zou opnieuw gebroken hebben met Lindsay Shookus, de vriendin met wie al eerder samen was voordat hij zich liet opnemen in een afkickkliniek. Ditmaal zou de afstand tussen de twee hen opgebroken hebben, meldt US Weekly.


‘Zij heeft een kind, een ex-man en een baan aan de Amerikaanse oostkust, terwijl Ben zijn kinderen en ex-vrouw Jennifer Garner aan de westkust wonen. Ben en Lindsay zijn nog steeds gek op elkaar, maar denken dat dit niet gaat werken,’ aldus een bron.

‘Ben moet zich nu vooral op zichzelf en zijn familie richten, dat is het meest belangrijk voor hem. Daar heeft hij naartoe gewerkt toen hij onder behandeling was in de kliniek. Zijn kinderen en de band met Jennifer hebben zijn hoogste prioriteit.’