Ben Affleck en Jennifer Garner gaan toch scheiden

Het huwelijk van Ben Affleck en Jennifer Garner komt definitief ten einde. Het acteurspaar zou bijna twee jaar na hun breuk nu toch een scheiding hebben aangevraagd.

Ben en Jennifer maakten in juni van 2015 wereldkundig dat ze na tien jaar huwelijk uit elkaar gaan. "Na veel overpeinzingen en beraad, hebben we de moeilijke beslissing gemaakt te scheiden. We gaan verder met liefde en vriendschap voor elkaar en zijn vastberaden co-ouders te zijn van onze kinderen", lieten ze toen weten. Het stel heeft twee dochter en een zoon: Violet (11), Seraphina (8) en Samuel (5).

In de periode daarna doken geregeld berichten op dat de twee toch weer bij elkaar waren. Ze deelden volgens People nog hetzelfde huis en gingen een paar keer met elkaar op vakantie. Ben liet zich deze winter opnemen voor een alcoholverslaving, en zei daar in een post op Facebook over: "Ik prijs me gelukkig met de liefde van mijn familie en vrienden, onder wie mijn co-ouder Jen, die me heeft gesteund en voor onze kinderen heeft gezorgd terwijl ik aan mezelf werkte."

In de scheidingspapieren die het stel donderdag indiende, vragen zij om gedeelde voogdij. Over de verdeling van hun fortuin is volgens TMZ niets vastgelegd in de documenten, die zij op elkaar afstemden en samen bij de rechtbank inleverden.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen