×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ben Affleck alweer alleen

Ben Affleck alweer alleen
9.10.2018 -

Ben Affleck is alweer klaar met zijn korte flirt met Playboy-model Shauna Sexton. De acteur wil afstand nemen om zich volledig te richten op zijn herstel na een alcoholverslaving.


Hoewel de twee afgelopen weekend nog een romantisch bezoekje aan Montana brachten, is het nu even over voor Ben. 'Hij heeft het leuk met haar, maar werkt nog aan zichzelf en het helpt niet als zij in de buurt is', zegt een vriend tegen People. 'Ze gaan in de toekomst misschien weer daten maar nu wil hij zich op zichzelf focussen om nuchter te blijven, en op zijn familie en zijn volgende project.'

De 46-jarige acteur en het 22-jarige model werden half augustus voor het eerst met elkaar gezien. Kort daarna werd Ben in een afkickkliniek opgenomen.