×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bella Hadid weer samen met The Weeknd

23.07.2018 -

Het lijkt weer helemaal dikke mik te zijn tussen Bella Hadid en The Weeknd, wiens echte naam Abel Tesfaye is. De twee zijn de afgelopen dagen samen gezien in Tokyo, waar Abel Bella meenam naar Robot Restaurant, een bekende zaak waar tussen de gangen door een theater uitvoering plaatsvindt met monsters, beesten en robots.


deelde een video op zijn InstaStories, waarin Bella breed lachend te zien is tijdens de show.

Bella en Abel vormden eerder een setje, maar gingen in 2016 uit elkaar. The Weeknd kreeg daarna iets met Selena Gomez, die hem vervolgens opzij zette om haar relatie met Justin Bieber opnieuw leven in te blazen. Niet lang daarna kwamen Bella en Abel weer bij elkaar en werden ze tijdens het filmfestival van Cannes afgelopen mei bijzonder innig met elkaar gespot.

Hoewel Bella en Abel officieel nog niet naar buiten hebben gebracht weer samen te zijn, gaan de geruchten over hun hereniging inmiddels al een paar maanden rond.