Bella Hadid ontkent relatie met Drake

Bella Hadid ontkent dat het nummer Sandra's Rose op Drake's nieuwe album Scorpion over haar gaat. Op Twitter zegt het 21-jarige supermodel dat ze nooit een relatie heeft gehad met de 31-jarige rapper.

Bella reageerde op fans die dachten dat zij 'vast wel' ooit het bed had gedeeld met Drake. 'Ik niet!!! Dat is respectloos. Waarom kunnen mensen niet gewoon vrienden zijn?', schreef Hadid in een reactie op een van de opmerkingen.

Drake lijkt in twee nummers te verwijzen naar Bella. Zo rapt hij in de track Sandra's Rose dat hij een huis vol supermodellen heeft 'net als Mohammed Hadid', de vader van Bella. En ook in het nummer Finesse is te horen hoe Drake naar New York, de thuisstad van Bella, afreist om een speciaal iemand te bezoeken. 'Moet ik naar New York? Ik kan niet beslissen. Fashion Week is meer jouw ding dan de mijne', rapt hij. En later zegt hij nog dat hij aan haar blijft denken en dat zij en haar zus sexy zijn. Hiermee kan hij verwijzen naar Bella en haar beroemde zus Gigi.

Vorig jaar gingen er geruchten dat Drake en Bella aan het daten waren. Bella's Nederlandse moeder Yolanda ontkende dit vervolgens in een talkshow. 'Ze zijn alleen vrienden.'

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen