×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bella Hadid neemt The Weeknd mee naar moeder

Bella Hadid neemt The Weeknd mee naar moeder
30.07.2018 -

Bella Hadid heeft haar zondag doorgebracht op het landgoed van haar moeder Yolanda. Het topmodel nam haar vriendje The Weeknd, met wie ze sinds kort weer samen is, mee.


De Nederlandse Yolanda plaatste op Instagram een serie foto's van het bezoekje. 'Het gevoel van thuis', schreef de realityster bij een plaatje waarop Bella een van de paarden begroet. Ook postte ze een selfie van haar 'schoonzoon' The Weeknd, die breedlachend een foto had geschoten op de boerderij van Yolanda.

Abel Tesfaye, de echte naam van The Weeknd, publiceerde op zijn eigen Instagram ook een aantal foto's van het bezoek, al liet hij weg waar hij precies was én dat hij samen was met Bella.

Het tweetal is sinds kort weer samen, maar bracht dat nog niet officieel naar buiten. The Weeknd en Bella dateten eerder van mei 2015 tot november 2016.