×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bella Hadid bezoekt zieke oma in Nederland

26.06.2017 -

Het Amerikaanse topmodel Bella Hadid heeft in Nederland een verrassingsbezoek gebracht aan haar zieke oma. Het twintigjarige model deelde op Instagram een video van het emotionele bezoek.


''Niets kan deze liefde verslaan'', schrijft het model bij de video. ''Ik heb de afgelopen drie dagen vrij genomen van werk om mijn lieve oma in Nederland te kunnen verrassen op haar verjaardag. Ze gaat een moeilijke tijd door in haar strijd tegen kanker, maar voor mij is het een feit dat ze de sterkste vrouw is die ik in ooit heb ontmoet."

Bella vervolgt: ''Vandaag is mijn laatste dag die ik kan doorbrengen met mijn familie in Holland. Vertrekken is het laatste wat ik wil. Maar ik ga, zodat ik weer hard kan werken om snel terug te kunnen keren", vervolgt de dochter van de Nederlandse Hollywoodvrouw Yolanda Hadid. ''Tijden als deze zijn zo belangrijk voor me. Van harte gefeliciteerd oma. Bedankt voor het op de wereld zetten en het opvoeden van mijn moeder in de vrouw die ze vandaag is."

Ook Yolanda deelde beelden van haar moeder op Instagram, in de vorm van een videocollage. ''Ik ben zo blij om deze speciale dag bij je te kunnen zijn, terwijl jij je bezig bent met het grootste gevecht van je leven. Ik bid voor je herstel, zodat we nog veel meer in de toekomst kunnen vieren. Je bent sterk en moedig en we hebben je nog wat langer nodig."