×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Belgische zanger kreeg rattengif toegediend

6.02.2018 -

De in België populaire zanger Andrei Lugovski (34) ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis na een poging tot vergiftiging.


De van oorsprong Wit-Rus kreeg thallium toegediend, een bestanddeel van rattenvergif. Het parket van West-Vlaanderen bevestigt dat er een gerechtelijk onderzoek loopt.

Het is niet duidelijk wanneer Lugovski het gif toegediend kreeg. Er zijn nog geen verdachten opgepakt. Het parket geeft geen commentaar over de zaak.

De zangloopbaan van de in Minsk geboren Lugovski begon in 2007 met zijn deelname aan de talentenjacht Idool, de Vlaamse versie van Idols. Hij werkte onder anderen samen met de 'keizer van het Vlaamse lied' Will Tura. Lugovski verhuisde in 1999 met zijn ouders naar België.