×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Belgisch Koningspaar brengt kinderen naar school

3.09.2018 -

De Belgische koning Filip heeft maandagmorgen voorafgaand aan zijn wekelijks overleg met premier Charles Michel zelf zijn zoon prins Emmanuel naar school gebracht in Leuven. Maandag was namelijk de eerste schooldag na de zomervakantie. Emmanuel (12) gaat naar de Eurekaschool, een onderwijsinstelling voor kinderen met leerproblemen.


Tegelijkertijd bracht koningin Mathilde haar oudste zoon prins Gabriel (15) en jongste dochter prinses Eléonore (10) naar het Sint Jan Berchmanscollege in Brussel, waar het schoolhoofd hen bij de voordeur onder grote mediabelangstelling begroette.

Prinses Elisabeth (16) ontbrak dit jaar. Zij is uitgeweken naar Wales, waar ze is begonnen aan een tweejarige opleiding aan het UWC Atlantic College, waar eerder ook Willem-Alexander studeerde.