×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

België gunt Duncan Laurence eindoverwinning

België gunt Duncan Laurence eindoverwinning
13.05.2019 -

Duncan Laurence gaat als het aan zijn Belgische concurrent Eliot ligt het Eurovisiesongfestival winnen. De zanger wil hem niet eens verslaan, zo zei hij op de oranje loper tijdens de openingsceremonie.


‘Duncan verdient het echt. Alles wat er nu met hem gebeurt, de eerste plek bij de bookmakers. Zijn liedje is echt zo krachtig en mooi. Hij verdient het echt’, aldus de 18-jarige Eliot voor de camera van het ANP.

‘Hoe ik Duncan ga verslaan? Dat wil ik helemaal niet. Hij verdient het allemaal, ik wil hem niet verslaan. Nee, echt niet.’

Eliot komt dinsdag in de eerste halve finale in actie. De Belg is niet heel populair bij de bookmakers. Hij staat momenteel op de 24e plaats.