Belastingdienst int tonnen bij Tori Spelling

De Amerikaanse belastingdienst heeft beslag gelegd op de bankrekening van Tori Spelling. De actrice en haar man zouden de IRS ruim zeven ton verschuldigd zijn.

Tori en echtgenoot Dean kregen volgens de New York Post zo'n negen maanden geleden een aanslag van de belastingdienst. Die zou nog steeds niet betaald zijn, en daarbij heeft het paar meer financiële problemen. Een creditcardmaatschappij klaagde hen in november aan, omdat ze een rekening van 87.000 dollar (82.000 euro) open hadden staan. Vorige maand stapte ook de ex van Dean naar de rechter, omdat hij al in geen tijden alimentatie had betaald voor de zoon die hij met haar deelt.

De voormalig Beverly Hills 90210-actrice gaf in haar autobiografie al aan "een shopprobleempje" te hebben. De 43-jarige groeide als dochter van televisieproducent Aaron Spelling op in weelde. Bij zijn dood in 2006 liet Aaron, producent van hitseries als The Love Boat en Beverly Hills, 90210, zijn twee kinderen echter ieder minder dan een miljoen na van zijn fortuin van ruim een half miljard.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen