×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Belangrijk personage Modern Family overlijdt’

14.09.2018 -

In het komende seizoen van hitserie Modern Family zal 'een belangrijk personage' komen te overlijden. Dat heeft bedenker Christopher Lloyd verteld in een interview met Entertainment Weekly. Hij wil niet prijsgeven om wie het gaat.


'De familie maakt de grote dingen des levens mee', zegt hij. 'En daar hoort de dood natuurlijk ook bij. Het is nooit gemakkelijk om dat te doen in een televisieserie. Maar anderzijds, het zou heel vreemd zijn als de families Pritchett en Dunphy er niet mee te maken krijgen.'

Modern Family vertelt over de besognes van de zeer diverse familie van pater familias Jay Pritchett (Ed O’Neill). De serie geldt als een van de beste Amerikaanse komedies van de afgelopen tien jaar en won kasten vol prijzen.

Medebedenker Steven Levitan liet eerder doorschemeren dat het komende tiende seizoen de laatste reeks zou zijn. Dit zou logisch zijn, omdat de contracten van alle vaste acteurs na dit jaar aflopen. Maar Lloyd laat de toekomst van de serie open. 'Ik merk dat iedereen zin heeft om door te gaan', stelt hij in het interview. 'Maar logistiek zal het zeker wat voeten in de aarde hebben.'