Begrafenis L’Wren Scott in Los Angeles

L'Wren Scott wordt in Los Angeles begraven. Dat bevestigde Mick Jaggers woordvoerder tegenover Us Weekly. Scotts lichaam ligt sinds woensdag in een uitvaartcentrum in New York en wordt dit weekend naar Los Angeles gevlogen.

Mick Jagger maakt eerder bekend de uitvaart volledig te regelen en daar zou L'Wrens familie niet blij mee zijn. Volgens Scotts geadopteerde zus Jan Shane wilde de modeontwerpster helemaal niet begraven worden in LA, maar vlakbij haar ouderlijk huis in Utah. Shane zou ook met opzet buiten de gesprekken over de uitvaart gehouden zijn en moet via de pers vernemen wat er allemaal met haar zus gebeurt, schrijft New York Daily News.

Verder werd duidelijk dat L'Wren helemaal niet diep in de schulden zat. De modeontwerpster zou wellicht zelfmoord hebben gepleegd omdat haar bedrijf LS Fashion Limited miljoen dollars schuld had, maar daar is volgens haar woordvoerder niets van waar.

Misleidend

''De getallen die in de media worden genoemd aangaande de financiële status van LS Fashion Limited zijn niet alleen zeer misleidend en onnauwkeurig, maar ook extreem kwetsend en respectloos voor de nalatenschap van L’Wren Scott'', zo staat in een verklaring in handen van The Hollywood Reporter.

Ondertussen kost het uitstellen van de Australische data van de 14 On Fire Tour van de Rolling Stones vanwege de dood van L'Wren de band zo'n 10 miljoen dollar, schat Billboard. Doorgaans worden de kosten gedekt door de verzekering, maar het blijft een hele operatie voor de honderden betrokkenen. Volgens de Australische tourpromotor Michael Gudinski zijn er gesprekken gaande om de concerten te verzetten naar oktober of november.