Placeholder

Bedpartners witheet op Charlie Sheen

De openlijke onthulling van Charlie Sheen over zijn hiv-besmetting kan hem wel eens heel veel geld gaan kosten. Minstens zes vrouwen hebben zich al gemeld bij een advocaat om Sheen aan te klagen. Wie dat zijn, is niet bekend.

De vrouwen beschuldigen de acteur van bedrog en het toebrengen van emotionele en lichamelijke schade. De advocaat laat aan TMZ weten dat naast de zes vrouwen er nog vier een afspraak met hem hebben. Allen claimen ze sex met Sheen te hebben gehad terwijl hij hen niet had geïnformeerd over zijn hiv-status.

''Ik ben altijd eerlijk geweest over mijn gezondheid", zei Sheen in de Today Show van NBC, waarin hij zijn seropositiviteit bekendmaakte. Volgens de acteur is het niet mogelijk dat hij het virus aan anderen heeft doorgegeven.

Charlie's ex Bree Olson verklaarde in The Howard Stern Show dat Sheen haar nooit op de hoogte heeft gebracht van zijn infectie. De voormalige pornoster zei dat de acteur tijdens hun relatie het bed met veel andere vrouwen deelde. Bree zei niet hiv-geïnfecteerd te zijn, maar ze geeft Sheen er de schuld van dat haar naam voor altijd aan hiv gelinkt zal worden.

Ook Nataly Kenly, een van de andere voormalige 'godinnen' van de vijftigjarige Sheen, zegt tegen TMZ dat ze eveneens van niets wist toen ze seks met hem had. Ex-vrouw Brooke Mueller, die met Sheen twee kinderen heeft, heeft via een woordvoerder laten weten dat zij en de tweeling Bob en Max niet besmet zijn.

Adviseurs zouden Sheen, die lange tijd zou zijn afgeperst, hebben afgeraden om open kaart te spelen. Ze waarschuwden de ster uit Two and a Half Men en Anger Management dat dit tot nog veel meer claims zou leiden.