×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Beckhams werken én vieren vakantie in Miami

Beckhams werken én vieren vakantie in Miami
3.06.2019 -

David en Victoria Beckham en hun vier kinderen hebben een geweldige week in Miami achter de rug. Dit heeft de voormalig aanvoerder van het Engelse nationale team op Instagram laten weten. De Beckhams vierden er vakantie, maar waren er eveneens voor werk. David is druk bezig zijn droom te verwezenlijken: het neerzetten van 'zijn' voetbalclub Inter Miami FC.


David, Victoria en hun kroost Brooklyn, Romeo, Cruz en Harper vermaakten zich prima in Florida, aldus ‘Posh Spice’: ‘Wij houden van Miami’, schreef ze op sociale media. David voegde daaraan toe: ‘Bedankt Miami, voor een fantastische week, waarin we mooie herinneringen samen hebben kunnen maken en ik heel enthousiast ben over Inter Miami FC. Er staat ons nog heel veel meer moois te wachten!’

Beckham is directeur sportzaken bij de club, die in de toekomst moet gaan meedoen in de Amerikaanse voetbalcompetitie. De familie is nog op zoek naar een geschikt onderkomen waar ze kunnen verblijven als ze in Miami zijn.

Instagram David Beckham