×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Beckhams geven dochter Harper bijzondere verjaardag

10.07.2017 -

Harper Beckham beleeft maandag het verjaardagspartijtje waar menig zesjarige van droomt. De dochter van David en Victoria Beckham mocht samen met vijf vriendinnetjes op bezoek komen in Buckingham Palace, het paleis van de Britse royals in Londen. Daar werden de meisjes ontvangen door een echte prinses, Eugenie.


David en Victoria zijn goed bevriend met het Britse koningshuis. Victoria ontving onlangs nog in Buckingham Palace uit handen van prins William een koninklijke onderscheiding, haar man kreeg die veertien jaar geleden al.

De trotse ouders postten maandag foto's op social media van het speciale partijtje van Harper. De kersverse zesjarige poseert in een Elsa-jurk voor het paleis en samen met prinses Eugenie.

Het hele gezin heeft de kleine meid ook gefeliciteerd op social media. Niet alleen papa David en mama Victoria plaatsten een kiekje van Harper ter ere van haar verjaardag, ook grote broers Brooklyn, Romeo en Cruz deelden een plaatje met hun zusje op deze speciale dag. 

 

Lucky Harper meeting a real life princess at the Palace x

Een bericht gedeeld door David Beckham (@davidbeckham) op

 

Happy birthday to my little sister. Love you so much

Een bericht gedeeld door bb (@brooklynbeckham) op

 

Happy birthday to the best sister in the world!!!!!!! I hope you have an amazing day . I love you so much

Een bericht gedeeld door Romeobeckham (@romeobeckham) op

 

Our little birthday princess x Kisses

Een bericht gedeeld door Victoria Beckham (@victoriabeckham) op