Beckham’s doneren kleding voor Filipijnen

Victoria en David Beckham hebben dozen vol met door hun gedragen kleding naar het Rode Kruis gebracht. De twee hebben namelijk besloten dat ze iets willen doen voor de slachtoffers van de tyfoon in de Filipijnen. "Het Britse Rode Kruis is bezig met een groot project om de mensen daar te helpen. Wij steunen hun Shop Drop-campagne", aldus Victoria tegenover Daily Mail.

We hopen dat iedereen in Engeland hetzelfde doet", spoort de ontwerpster haar landgenoten aan. "Iedereen heeft wel iets in hun kast waar ze moeilijk afscheid van kunnen nemen. Een jurk, een pak of een paar schoenen waarvan je dacht dat je het ooit nog wel eens zou dragen. Zoek het op, pak het in en geef het af", aldus de vrouw van David Beckham. "Geef iemand anders de kans om het te kopen. Bedankt", schrijft Victoria.

Volgens de Engelse krant hebben de twee dozen vol kleding afgegeven bij het Rode Kruis. Een aantal van hun beroemde outfits zitten erbij. En ook dure modemerken zijn goed vertegenwoordigd met designers als Dolce & Gabbana, Jimmy Choo en Roberto Cavalli. Een woordvoerder heeft aan de krant laten weten dat ze erg blij zijn met de bijdrage van het stel. De kleding zal vrijdag verkocht worden bij een vestiging van de stichting in Londen.