Beckham is een gelukkige huisvader

Ex-stervoetballer David Beckham is tegenwoordig huisman. Hij brengt zijn dagen door met het verzorgen van zijn kinderen en met koken voor het gezin. En dat vindt hij hartstikke leuk.

Dat vertelt David zaterdag in de talkshow van Jonathan Ross waar Daily Mail al over schrijft. Zeven maanden nadat hij zijn voetbalschoenen aan de wilgen hing, leidt David een rustig bestaan waarbij zijn vrouw Victoria zich richt op haar carrière.

Op de vraag van Ross of de 38-jarige Beckham nu een thuisblijfvader is, antwoordt hij: “Ja, dat ben ik zeker. Maar ik geniet ervan. Ik heb geluk. Ik maakte altijd al tijd om de jongens ’s morgens naar school te brengen en later weer op te halen. Nu kan ik dat nog vaker doen.”

Mode

Het gezinsleven met vrouw Victoria (39) en de kinderen Romeo, Brooklyn, Cruz en Harper staat centraal voor David. De tweejarige Harper is al een echt modeprinsesje, vertelt Becks. “We leggen haar kleren ’s avonds klaar, maar als ze zich de volgende ochtend gaat aankleden, bedenkt ze zich vaak weer. Ze kiest dan leuke kleren uit en ziet er altijd geweldig uit.”

De zoons van het gezin willen later graag tatoeages, net als hun vader. “De jongens zeggen dan dat ze ‘Papa en Mama’ op hun lijf willen zetten. Daar kan ik geen nee tegen zeggen.”