Beckham houdt van strak en klein

Stijlicoon David Beckham presenteert naast een collectie ondergoed en sokken nu ook een lijn met zwembroeken voor H&M. Zelf heeft de ex-voetballer wel een favoriete zwembroek. "Ik ga altijd voor klein en strak", zegt hij in Metro.

Beckham denkt dat er een moment komt dat hij dat niet meer zo mooi gaat vinden, maar het heeft wel altijd zijn voorkeur gehad. "Tijdens één van mijn eerste vakanties met Victoria, we waren toen acht maanden samen, droeg ik een strakke, witte Gucci. Best gewaagd, ik wilde duidelijk haar aandacht. En het werkte."

De reacties van zijn familie op zijn levensgrote halfnaakte billboardfoto's, zijn volgens hem gemengd. "Ik krijg wel eens de ‘ik-schaam-me-voor-mijn-vaderblik’ als we langs zo’n billboard lopen. Mijn moeder heeft dat ook trouwens, die belt me er dan over op. Inmiddels zijn de jongens er wel aan gewend en nemen ze selfies naast de posters waar ik in een strakke broek op sta."

Beckham zou graag één persoon speciaal in zijn ontwerpen willen zien: Zlatan Ibrahimovic. "Het is een goede vriend, een talent en hij heeft een fijne persoonlijkheid. We hebben af en toe nog contact, we hebben een goede band opgebouwd toen ik bij Paris Saint-Germain speelde."