Beckhams 771 milljoen dollar waard

Dat de Beckhams niet krap bij kas zitten, mag duidelijk zijn. De familie is gezamenlijk zo een 771 miljoen dollar waard en verdient met dat bedrag meer dan de koningin van Engeland.

De familie Beckham is, naar geruchten van Life&Style magazine, gezamenlijk goed voor een bedrag van 771 miljoen dollar. En dit bedrag blijft groeien. Deskundigen van de Marketingschool in Londen zijn op dit bedrag gekomen door alle waardes van de familiebedrijven en niet-zakelijke inkomsten bij elkaar op te tellen.

De Beckham-naam alleen is al goed voor 106 miljoen dollar. David Beckham (40) heeft zo een 228 mijloen dollar verdiend met voetbal. Zijn vrouw Victoria heeft ongeveer 91 miljoen in het laatje gebracht met haar modebedrijf. Zoon Romeo (13) heeft 68.000 dollar verdient met een kerstadvertentie voor Burberry. Hoewel zijn waarde niet openbaar is, wordt geschat dat Romeo 141 dollar per minuut verdient. Het is onbekend hoeveel Brooklyn (16) waard is, maar hij heeft al een succesvolle modellencarrière en hij stond recentelijk op de cover van Miss Vogue.