×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bebe Rexha presenteert MTV Europe Music Awards

17.10.2016 -

MTV heeft een ‘host’ gevonden voor de uitreiking van de EMA in Rotterdam. De Amerikaanse popster Bebe Rexha komt naar Nederland om de awardshow aan elkaar te praten, maakte de muziekzender maandag bekend.


Bebe presenteert de uitreiking van de MTV EMA niet alleen, ze treedt ook op. De 27-jarige blondine brengt onder meer haar hit In The Name Of Love, een samenwerking met Martin Garrix, ten gehore. Bebe maakt bovendien kans op twee EMA's, ze is genomineerd in de categorieën Best New en Best Push.

'Bij de MTV EMA komt de hele wereld samen om de universele taal van muziek te vieren', reageert Bebe. 'Ik heb er zoveel zin in om dit jaar de host van het feest te zijn en de wereld een nieuwe kant van Bebe te laten zien.'

Voor de uitreiking van de MTV EMA komen ook onder anderen Bruno Mars, Shawn Mendes en Lukas Graham naar Nederland. De prijzen van de muziekzender worden op zondag 6 november uitgereikt in Ahoy Rotterdam. De show is wereldwijd te volgen.