Beau zelf ook onder hypnose

Beau van Erven Dorens maakt vrijdag met het programma You're Back In The Room zijn comeback bij RTL. In de show doen kandidaten onder hypnose spelletjes waar ze geld mee kunnen verdienen. Of Beau zelf ook onder hypnose is geweest? "Nog niet, ze gaan het volgend week ook op mij proberen", vertelt hij.

"Ik wil dat heel graag", zegt Beau. Hij twijfelt echter of hij er wel vatbaar voor is. Daar hadden de kandidaten in zijn nieuwe show geen last van. Het programma is volgens Beau een 'hele rare, knotsgekke show'. "Soms denk je echt dat je naar derderangs acteurs zit te kijken, maar dat is dus niet zo. De deelnemers gaan onder hypnose helemaal op in hun opdracht en ze hebben helemaal niet door dat er een gigantisch publiek zit en dat ik grapjes aan het maken ben", legt hij uit.

Na afloop krijgen de deelnemers te zien wat ze onder hypnose allemaal hebben gedaan. "Dan zitten ze echt met open mond te kijken." Hij zegt wel dat de hypnosetechniek, uitgevoerd door hypnotiseur Rinke Jacobs, waarschijnlijk niet bij iedereen werkt. "Je moet er wel vatbaar voor zijn en het echt willen. Als je te sceptisch bent, lukt het niet." Hoewel Beau zelf heel enthousiast is over het programma denkt hij dat het waarschijnlijk niet bij iedereen in de smaak valt. "Zo'n zeventig procent van Nederland denkt vast dat het onzin is. Die denken dat het gespeeld is, maar dat is helemaal niet erg. Ga maar kijken en spoel het terug", zegt Beau.

Beau gaat voor RTL ook het programma Real Men presenteren, over vijf mannen die nodig wat moeten afvallen. "Deze mannen hebben nog nooit een stuk broccoli gezien, ze eten alleen maar grote patatten en kapsalon. Ze zijn door hun vriendinnen en geliefden opgegeven, want dit gaat natuurlijk niet goed zo", legt de presentator uit. "Deze mannen gaan er samen wat van maken en dat volgen we", zegt Beau. "Het leuke is dat de mannen in deze tijd ook echt vrienden zijn geworden", zegt Beau.

Het was voor Beau de eerste keer sinds lange tijd dat hij over nieuwe RTL-producties kon praten. Hij kan het niet vaak genoeg zeggen: hij is blij weer terug te zijn bij de zender "Het is zo leuk, net alsof je heel lang op reis bent geweest en dat je terugkomt en iedereen nu weer ziet", vertelt Beau die hiervoor bij SBS werkte. Het voelt alsof hij weer terug is in de familie. "Het is absoluut een warm welkom."

Eerder werd al bekend dat Beau ook aan de slag gaat voor RTL Boulevard. Wanneer hij zijn eerste uitzending gaat presenteren weet hij nog niet. "Iedereen vraagt dat steeds aan me, maar nee ik weet het nog niet. Ik word ook echt de invaller van de invaller", aldus Beau die wel benadrukt ontzettend veel zin te hebben in zijn comeback bij Boulevard. "Ik verheug mij daar enorm op. Dat wordt lachen, maar voor nu heb ik echt mijn handen vol aan andere dingen. We zijn ook bezig met andere projecten. Het is druk genoeg", besluit de presentator die voor RTL ook Beste Kijkers gaat maken met Jeroen van Koningsbrugge en Ruben Nicolai. Hierin komen 'de leukste, geinigste en ontroerendste tv-fragmenten' voorbij.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen