×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Beau van Erven Dorens liefste Nederlander

Beau van Erven Dorens liefste Nederlander
28.11.2018 -

Beau van Erven Dorens is uitgeroepen tot liefste mannelijke bekende Nederlander. In een onderzoek dat Peil.nl in opdracht van Wendy, het magazine van Wendy van Dijk hield, werd de presentator van onder meer Beau Five Days Inside, Het Amsterdam Project en Het Rotterdam Project als liefste aangewezen. Koningin Máxima werd verkozen als liefste vrouw.


Beau reageert met een enigszins dubbel gevoel: 'Mijn eerste reactie is: ik ben vereerd en moet dit meteen aan mijn vrouw en kinderen doorgeven. Dit is wel waar het in het leven over gaat: lief zijn voor anderen. Aan de andere kant, ook door het winnen van de Gouden Televizier-Ring, ben ik de laatste tijd zo verwend geweest met loftuitingen dat ik er wat ongemakkelijk van word. Laat mij maar weer even werken, denk ik dan.'

Voor het onderzoek van Peil.nl zijn 2633 Nederlanders ondervraagd.