×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Beau van Erven Dorens krijgt tegel RTL Walk of Fame

Beau van Erven Dorens krijgt tegel RTL Walk of Fame
9.01.2019 -

Beau van Erven Dorens krijgt een tegel in de RTL Walk of Fame. De winnaar van de Gouden Televizier-Ring en Omroepman van het Jaar plaatste woensdagavond in de studio van RTL Boulevard zijn handdruk in de tegel die binnenkort een plekje krijgt op de stoep van het RTL-gebouw in Hilversum.


'Voor Beau was 2018 een topjaar, waarbij zijn kwaliteiten als programmamaker, als mens en de waardering van de kijker samen kwamen', zegt RTL-baas Sven Sauvé. 'Wat mij betreft is hij nog lang niet op zijn top qua kunnen en daarom vieren we met dit eerbetoon zijn huidige mijlpalen en kijken we uit naar al het moois dat nog in het verschiet ligt. Het is hem van harte gegund!'

De RTL Walk of Fame bevat ook tegels van Carlo Boszhard, Martijn Krabbé, Humberto Tan en Wendy van Dijk.