Bastiaan Ragas ziet af van paalact

Bastiaan Ragas heeft zich teruggetrokken uit de paalact die hij instudeerde voor het KerstSterrenCircus. "Ik kan dit niet. Dit is niet mijn talent en zelfkennis vind ik heel belangrijk", zo vertelt Bastiaan. "Ik stop ermee."

Het KerstSterrenCircus is de feestelijke viering van de uitreiking van de Kindervredesprijs op 16 december, een initiatief van kinderrechtenorganisatie KidsRights. Acteur Bastiaan Ragas zou samen met Daniël Boissevain, Ruben Houkes en Tygo Gernandt een act doen, die zich in de masten van de circustent afspeelt. “Het leek me te doen”, zegt hij. “Maar niemand had mij verteld dat ik in palen van zeven meter hoog moest klimmen.” Hij wil wel betrokken blijven bij de show, maar dan met een andere act.

Andere BN’ers die meedoen aan het spektakel zijn KidsRights-ambassadeurs Caroline de Bruijn en Erik de Vogel. Nick & Simon oefenen om deel uit te maken van een menselijke piramide. Ook Angela Schijf, Ramses Shaffy, Najib Amhali en Fiona Hering hebben hun medewerking toegezegd. Welke acts zij precies gaan doen, is nog niet bekend.

Op eerste kerstdag wordt de show, gepresenteerd door Lucille Werner, uitgezonden door de Tros.