×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bassie en Adriaan bereiken mijlpaal op YouTube!

25.06.2018 -

Bassie en Adriaan hebben een mijlpaal bereikt op YouTube. De video's van de clown en acrobaat werden meer dan vijftig miljoen keer bekeken.


De populairste video van het Bassie en Adriaan is momenteel 'Bassie schiet een bok'. Het filmpje van ruim 6,5 minuut werd ruim 1,7 miljoen keer aangeklikt. Dat maakte producent Mountain Road maandag bekend.

De broers Aad en Bas van Toor besloten zo'n vier jaar geleden hun filmpjes legaal in een eigen YouTube-kanaal te plaatsen. Sindsdien trekken de fratsen van het gepensioneerde duo veel kijkers. Twee jaar geleden bereikten Bassie en Adriaan de mijlpaal van 25 miljoen views.

Mogelijk duiken Bassie en Adriaan binnenkort ook op Netflix op. 3FM-dj's Rámon Verkoeijen en Mark van der Molen startten in maart een actie om de nog altijd populaire kinderserie op de streamingdienst te krijgen. Een speciale Facebookpagina ter ondersteuning van het initiatief werd al bijna elfduizend keer geliket.