×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Barry Manilow in het ziekenhuis

14.06.2018 -

Barry Manilow moet noodgedwongen zijn concertreeks in Las Vegas uitstellen. De 74-jarige zanger ligt in het ziekenhuis met een luchtweginfectie. 'Ik kan niet geloven dat me dit overkomt', liet Barry weten middels een verklaring.


'Onze nieuwe show is klaar, wij zijn klaar en we keken allemaal uit naar vanavond.' Manilow zou donderdagavond een nieuwe reeks concerten in Las Vegas aftrappen. Volgens zijn woordvoerders wordt Manilow verzorgd 'door de beste artsen' en is de verwachting dat hij binnen een paar dagen uit het ziekenhuis wordt ontslagen.

De concerten van donderdag, vrijdag en zaterdag zijn afgelast. De zanger hoopt volgende week wel op het podium te staan met zijn show 'Manilow Las Vegas – The Hits Come Home'. De shows van 21, 22 en 23 juni gaan vooralsnog door.