×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mooi nieuws voor Barry Atsma: ‘Dit is fantastisch’

Mooi nieuws voor Barry Atsma: ‘Dit is fantastisch’
26.03.2020 -

Barry Atsma slaakt een zucht van opluchting: zijn broer Rimmert is na een spannende tijd op de intensive care hersteld van een zware longontsteking.


Barry’s broer heeft het Syndroom van Down waardoor er bij een longontsteking extra alert moet worden opgetreden. “Door de fantastische zorg van alle medewerkers van de intensive care en longafdeling is hij wonderbaarlijk goed hersteld en mag hij eindelijk naar huis”, vertelt hij in een openhartige Instagrampost. Hij wil iedereen bedanken die er de afgelopen weken voor Rimmert is geweest. “Voor al jullie lieve en professionele toewijding in deze voor jullie allemaal erg hectische en spannende tijden.”

https://www.instagram.com/p/B-MQbvMA95L/

 

Lees ook: Barry Atsma maakt hilarische fout