×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Barry Atsma bedankt voor felicitaties

13.07.2018 -

Noortje Herlaar en Barry Atsma zijn heel blij met alle reacties en felicitaties op het nieuws dat het acteurskoppel een kindje verwacht. Atsma plaatste vrijdag op Twitter een foto met luiers en babyschoentjes.


' Dankjewel voor alle lieve reacties', schrijft hij erbij. 'We zijn echt ontzettend blij en dankbaar voor het kleine wondertje. Duurt nog een paar maanden, maar de eerste schoentjes en luiers staan al klaar.'

De baby wordt aan het eind van het jaar verwacht. Het wordt voor de 33-jarige Herlaar haar eerste kind. Atsma (45) heeft al twee kinderen uit een eerdere relatie.

De twee acteurs zijn drie jaar samen. Zij leerden elkaar kennen in 2015 op de set van de speelfilm Knielen op een bed Violen. Herlaar heeft net de opnames van de serie Lois afgerond; van Atsma is binnenkort het nieuwe seizoen van hitserie Klem te zien.